top of page
CAMPAGNE VIDEO(S)

Korte video's, geanimeerde banners, demo's en GIFs, alles komt voorbij bij CM.com. CM.com is een internationaal techbedrijf voor communicatie- en betaaldiensten dat bedrijven helpt om klantinteracties te verbeteren.

 

Met behulp van After Effects en Bannerflow heb ik een scala aan video's gecreëerd die ingezet worden in verschillende campagnes. Als graphic designer, in een multidisciplinair team, heb ik samen met het team elk element bedacht en geproduceerd om bij te dragen aan de marketing funnel. Sommige video's zullen wat eenvoudig zijn, maar zelfs deze zijn belangrijk! Doordat CM.com werkt met vele internationale collega's over de hele wereld is het van belang dat iedereen ze kan gebruiken, aanpassen en inzetten. Hierdoor heb ik geleerd schaalbaar en efficiënt te werken.

 

Daarnaast zijn er ook demo video's opgenomen in de studio waarbij ik met een videograaf heb samengewerkt. Ik ben betrokken geweest bij de voorbereidingen, opnamedagen en nabewerking. Daarnaast heb ik diverse animaties gemaakt die deze video’s ondersteunen. Zo om het eindresultaat nog beter te maken.

CAIC_GIF_Customers.gif
bottom of page