top of page
Grijs
Groen
Lijn.png
OVER MIJ

Als ontwerper ben ik iemand die let op details. Kleuren, vormen en patronen vind ik erg interessant en daar experimenteer ik veel mee. Daarnaast zijn mijn projecten vaak gestructureerd en werk ik graag met de ontwerpmethode Design Thinking.

 

De technische basis aspecten zitten er helemaal ingebakken door mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Op de kunstacademie AKV|St. Joost in Breda is het juist erg conceptueel en dat maakt deze twee opleidingen de perfecte combinatie voor mij.

 

Ik word erg blij van reizen en koken. Deze hobby’s laten mij verschillende culturen zien, beleven en proeven! Daarnaast houd ik erg van het strand, daar komen mijn Haagse roots meteen naar boven en kom ik helemaal tot rust. Overal om mij heen doe ik inspiratie op. Het liefste proef ik van alles een beetje en verbreed ik daardoor zo veel mogelijk mijn horizon. Kennis van verschillende ontwerp disciplines op doen vind ik belangrijk, vooral om deze zo goed mogelijk te begrijpen en zelf te kunnen gebruiken in mijn eigen werk. Multidisciplinair is dan ook precies wat ik zoek!

Anker 1
Lisa_Verhaak.jpg
Lisa Verhaak

Ontwerper

Perfectionist

Teamspeler

Leergierig

Wereldreiziger

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page