top of page
Grijs
Groen.jpg
Lijn.png
OVER MIJ

Als ontwerper ben ik iemand die let op details. Kleuren, vormen en patronen vind ik erg interessant en daar experimenteer ik graag mee. Ik werk voornamelijk digitaal, maar ik ben ook bedreven in het creëren van offline assets. 

 

Dankzij mijn studie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam zijn de technische basisaspecten volledig geïntegreerd in mijn kennis en vaardigheden. Op de kunstacademie AKV|St. Joost in Breda was het juist erg conceptueel en dat maakt deze twee opleidingen de perfecte combinatie voor mij.

 

Naast design, krijg ik ook energie van marketing. Ik vind het belangrijk om niet alleen coole dingen te maken, maar ook kennis te hebben over hoe deze worden ingezet. Samenwerken met verschillende disciplines vind ik fijn en zo kan ik van alles leren en het beste uit mijzelf halen. Mijn projecten zijn gestructureerd (named layers 😉) en ik werk graag met de ontwerpmethode Design Thinking.

 

Verder word ik erg blij van koken, zwemmen, reizen en sneakers. Ik ben graag op het strand, daar komen mijn Haagse roots meteen naar boven en kom ik helemaal tot rust. 

Anker 1
Lisa_Verhaak.jpg
Lisa Verhaak

Ontwerper met passie

Aandacht voor details

Echte teamspeler

Interesse in marketing

Sneakerhead

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page